Η φωτοταπετσαρία ή ταπετσαρία τοίχου εντάσσεται στις τελευταίες τάσεις της μόδας που προτάσσει τη κάλυψη επιφανειών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με χάρτες ή με ψηφιακές φωτογραφίες δικής σας επιλογής. Καλύπτει τις ανάγκες του διακοσμητή, του ιδιώτη και του επαγγελματία για κάθε χώρο.

Η φωτοταπετσαρία ή αυτοκόλλητη ταπετσαρία χρησιμοποιείται για διακόσμηση σε μη πορώδους επιφάνειες όπως τοίχος, γυψοσανίδα, ντουλάπια κουζίνας, ντουλάπες, έπιπλα, κλιμακοστάσια ή όπου αλλού υπάρχει επιθυμία εικαστικής παρέμβασης.

ΕΙΔΗ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

1. Η κλασική ταπετσαρία τοίχου. Συνθετική υψηλής ποιότητας ταπετσαρία τοίχου non wooven. Μαλακή στο άγγιγμα. Τοποθετούνται εύκολα σε κάθε λεία και ανθεκτική επιφάνεια με την κατάλληλη κόλλα ταπετσαρίας. Χρειάζεται κόλλα μόνο στον τοίχο.
Δεν κάνουν φούσκες, επιτρέπουν στην κόλλα να στεγνώσει γρήγορα, δεν σηκώνουν τις ενώσεις και έχουν άριστο αποτέλεσμα στον τοίχο.

2. Η αυτοκόλλητη ταπετσαρία ή φωτοταπετσαρία είναι κατασκευασμένη από ειδικό αυτοκόλλητο (βινύλιο) σε υφή γυαλιστερή ή ματ. Καλύπτεται με διάφανη επίστρωση αποκτώντας έτσι αντοχή στον χρόνο χωρίς να αλλοιώνεται χρωματικά ή να σκίζεται. Έχει έτσι τη δυνατότητα να πλένεται με τα συνηθισμένα καθαριστικά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι βραδύκαυστα και τηρούν 100% τους κανονισμούς των κτιρίων και των εσωτερικών χώρων (ΕΝ 13501 – 1 2007)

Η φωτοταπετσαρία εκτυπώνεται σε οποιαδήποτε διάσταση σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

*(HP Latex printing techologies) μία τεχνολογία που σχεδιάστηκε με γνώμονα το περιβάλλον. Αποτελεί μοναδική λύση οικολογικής εκτύπωσης για μία ευρεία ποικιλία εφαρμογών σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Παρέχει ανθεκτικές, άοσμες εκτυπώσεις υψηλής ευκρίνειας, με πολύ ζωντανά χρώματα και φωτορεαλιστική ποιότητα εικόνας.

Οι εκτυπώσεις με μελάνια HP Latex πληρούν τις προδιαγραφές για ασφαλείς εφαρμογές σε ειδικούς χώρους όπως νοσοκομεία, παιδικοί σταθμοί, οικιακοί χώροι, παιδικά δωμάτια, σχολεία, κλινικές, νηπιαγωγεία, ιατρεία, μουσεία, αεροδρόμια κλπ.

Εαν θέλετε φωτοταπετσαρία με άλλο θέμα μπορείτε να επιλέξετε την φωτογραφία από το shutterstock.