Ενδιαφέρεστε να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον σε βιτρίνες, τραπέζια, γραφεία ή καμπίνες εκδηλώσεων; Οι τοποθετημένες αφίσες μας διευκολύνουν τη δημιουργία ανθεκτικών οθονών που δείχνουν εξαιρετική χρήση μετά τη χρήση. Κατασκευασμένες από αφρό πάχους 5 mm με λεία ματ επιφάνεια εκτύπωσης, αυτές οι πινακίδες είναι πιο ουσιαστικές από τις μέσες αφίσες σας, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά ελαφριές και φορητές ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν σε δευτερόλεπτα.

Το Foam Board είναι ένα ελαφρύ αλλά άκαμπτο υλικό σε πάχος 5 ή 10 χιλιοστών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές χρήσεις όπως Παρουσιάσεις – Διακόσμηση τοίχων εσωτερικού χώρου, Βιτρίνες καταστημάτων, σκηνικά κλπ. Υπάρχει δυνατότητα κοπής σε οποιοδήποτε σχήμα και μέγεθος καθώς και τοποθέτησης ποδα;ράκια στήριξης.

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τις προσαρμοσμένες σας σανίδες αφρού; Ξεκινήστε εξερευνώντας τη συλλογή μας με πλήρως προσαρμόσιμα πρότυπα σχεδίασης. (Ή, εάν έχετε έτοιμο σχέδιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μεταφόρτωσης σχεδίου.) Μόλις βρείτε ένα αγαπημένο σχέδιο, κάντε το δικό σας προσθέτοντας τις προσαρμοσμένες λεπτομέρειες σας και επιλέγοντας τις επιλογές που σας ταιριάζουν καλύτερα. Θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα, εκτυπώνοντας επαγγελματικά στον πίνακα αφίσας σας και αποστέλλοντας τις αφίσες σας από αφρώδες χαρτόνι. Οι ταμπέλες αφρού σας θα φτάνουν υπέροχες και έτοιμες να αρχίσουν να γυρίζουν τα κεφάλια.


Ντύστε το περίπτερο της εκδήλωσης ή την βιτρίνα του καταστήματος σας με ελαφριά (αλλά ανθεκτική)
προσαρμοσμένη εκτύπωση foam board.
Διαθέσιμα μεγέθη μέχρι 2 μέτρα.