εκτύπωση foam board kappa

Εκτύπωση σε Foam Board (Kapa)

Foam Board (Kapa) Εκτύπωση

Το Foam Board είναι ένα ελαφρύ αλλά άκαμπτο υλικό σε πάχος 5 ή 10 χιλιοστών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές χρήσεις όπως Παρουσιάσεις – Διακόσμηση τοίχων εσωτερικού χώρου κλπ.

Μπορεί να εκτυπωθεί οτιδήποτε θέμα ή φωτογραφία και να κρεμαστεί στον τοίχο με ένα γαντζάκι που παρέχουμε εμείς. Είναι πολύ πιο πρακτική και καλαίσθητη λύση από μια απλή αφίσα.

εκτύπωση foam board kappa

ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΙΧΟΥ ΣΕ FOAM BOARD

Όλοι οι χάρτες μας μπορούν να παραδοθούν κατόπιν παραγγελίας σε Foam Board 5 ή 10 χιλ. έτοιμοι να κρεμαστούν στον τοίχο σας ή να κορνιζαριστούν για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο.

Το Foam Board σαν υλικό είναι από την φύση του κατάλληλο και για καρφίτσωμα του χάρτη.Οι τοποθετημένοι χάρτες που μπορούν να καρφιτσωθούν επιτρέπουν επίσης στους πελάτες ενός καταστήματος ή εστιατορίου ή μέλη μιας ομάδας να επισημάνουν τις τοποθεσίες της πατρίδας τους.

Αυτοί οι τύποι χαρτών προσφέρουν έναν πολύ καλό τρόπο για τους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν με το κατάστημα / εστιατόριο και τους επιτρέπει επίσης να “αφήσουν το σημάδι τους” για τους μελλοντικούς ανθρώπους που θα το δουν. Παρέχει επίσης στους πελάτες μια αίσθηση του οικείου της επιχείρησής σας και τους επιτρέπει να δουν την τοποθεσία των προηγούμενων πελατών.

Εκτύπωση σε Foam Board (Kapa)

Τυπογραφείο Print Center Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές εκτυπώσεις – Διαφημιστικά έντυπα – Μπλόκ Συνέπεια και ποιότητα στις εκτυπώσεις, με οικονομικές τιμές, κάθε φορά! Για ότι έντυπο χρειάζεστε για να προωθήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά. Το τυπογραφείο PRINT CENTER το κάνει εύκολα για εσάς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 1 – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 14565

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr