κάρτες επαγγελματικές, έξυπνες κάρτες

Εκτύπωση κάρτες επαγγελματικές, πλαστικές, έξυπνες κάρτες

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Ο κάθε επαγγελματίας χρειάζεται επαγγελματικές κάρτες. Είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να δώσεις στον πιθανό πελάτη τις πληροφορίες επικοινωνίας και να πείτε ποιοι είστε.

Είναι σημαντικό να παρουσιάσετε αυτές τις πληροφορίες με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, η κάρτα που θα παρουσιάσετε είναι η πρώτη και σημαντική εντύπωση και δεν θα θέλετε να δώσετε λάθος εικόνα παρουσιάζοντας μια φτηνή “φτιαγμένη στο σπίτι” κάρτα από τον inkjet, o κόσμος σε κρίνει, η επαγγελματική κάρτα σε αντιπροσωπεύει και μια φθηνή κακής ποιότητας “σπιτική κάρτα” θα δώσει την εντύπωση ότι οι υπηρεσίες σου είναι δεύτερης ποιότητας.

Εκτύπωση κάρτες επαγγελματικές, πλαστικές, έξυπνες κάρτες

Είναι σημαντικό να είστε υπερήφανοι για την κάρτα σας, να προσέξετε ιδιαίτερα την ποιότητα του χαρτιού και τον σχεδιασμό της κάρτας σας, οι επαγγελματικές κάρτες μιλάνε, μια σωστή επαγγελματική κάρτα σε σχεδιασμό με ένα υψηλής ποιότητας χαρτί ψιθυρίζει υπέρ των υπηρεσιών ή προϊόντων σας, ενώ μια κακά σχεδιασμένη γεμάτη λάθη σε φθηνό χαρτί, φωνάζει ότι είσαι ερασιτέχνης.

Επαγγελματικές κάρτες

κάρτες επαγγελματικές, έξυπνες κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες έγχρωμες
Velvet ή Οπαλίνα σε χαρτί 300gr.

100 κάρτες 18€
200 κάρτες 26€
500 κάρτες 35€
1000 κάρτες 55€

Με πλαστικοποίηση

κάρτες επαγγελματικές, έξυπνες κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες με πλαστικοποίηση
Velvet ή Οπαλίνα σε χαρτί 350gr.

500 κάρτες 50€
1.000 κάρτες 70€

Δίπτυχες κάρτες

κάρτες επαγγελματικές, έξυπνες κάρτες

Επαγγελματικές κάρτες δίπτυχες
Velvet ή Οπαλίνα σε χαρτί 350gr.

500 κάρτες 70€
1.000 κάρτες 90€

Πλαστικές κάρτες

πλαστικές κάρτες

Πλαστικές κάρτες
Εκτύπωση 2 όψεις

Ο σχεδιασμός τους εξαρτάται μόνο από τις ανάγκες και τη φαντασία σας. Για μας δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε 50 κάρτες στο club ή 10.000 μονάδες για το επερχόμενο μάρκετινγκ εκδηλώσεων. Θα επεξεργαστούμε όλες τις παραγγελίες. Οι πλαστικές κάρτες θα είναι πάντα χρήσιμες ως δώρο, επιβράβευση, ιδιότητα μέλους και κάρτες VIP.

100 κάρτες 110€
250 κάρτες 160€
500 κάρτες 235€

Έξυπνες κάρτες

έξυπνες κάρτες - smart cards

Έξυπνες κάρτες
Ελασματοποιημένη, συνθετική ύλη γυαλιστερή
85,6 x 54 mm με Τσιπ

Οι πλαστικές κάρτες είναι κάτι περισσότερο από μια κάρτα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έξυπνες κάρτες, κάρτες μέλους, κάρτες πρόσβασης ή κάρτες επιβράβευσης. Το σχέδιο στην κάρτα εξαρτάται από εσάς.

Εδώ μπορείτε να παραγγείλετε πλαστικές κάρτες με ή χωρίς τσιπ ή μαγνητική ταινία υψηλής ποιότητας

100 κάρτες 220€
250 κάρτες 330€

Ευχετήριες κάρτες

Ευχετήριες κάρτες διπλές

Ευχετήριες κάρτες δίπτυχες
σε χαρτί 350gr.

Σχεδιάζετε ένα πάρτι γενεθλίων και θέλετε να εκπλήξετε τους φίλους σας με αρχικές προσκλήσεις; Χρειάζεστε ένα μεγάλο αριθμό καρτών Χριστουγέννων για την εταιρεία; Ή ίσως θέλετε διπλωμένες κάρτες με το δικό σας θέμα;

100 κάρτες 60€
500 κάρτες 80€
1.000 κάρτες 120€

Επαγγελματικές κάρτες

Τυπογραφείο Print Center Εκτυπώσεις offset & Ψηφιακές εκτυπώσεις – Διαφημιστικά έντυπα – Μπλόκ Συνέπεια και ποιότητα στις εκτυπώσεις, με οικονομικές τιμές, κάθε φορά! Για ότι έντυπο χρειάζεστε για να προωθήσετε επαγγελματικά ή προσωπικά. Το τυπογραφείο PRINT CENTER το κάνει εύκολα για εσάς.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ 1 – ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 14565

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 213 0372391

E-mail:info@printcenter.com.gr