Εκτυπώσεις αυτοκόλλητα | Έντυπα | Χάρτες

Όλα τα είδη εκτύπωσης σε έντυπα και αυτοκόλλητα

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις αυτοκόλλητων ετικετών και φυλλάδια σε μεγάλες ή μικρές ποσότητες. Εκτύπωση σε αυτοκόλλητες ετικέτες σε ρολό ή φύλλα, εκτύπωση σε αυτοκόλλητα τοίχου εκτύπωση σε καμβά, ψηφιακή εκτύπωση σε μουσαμά, ύφασμα, ταπετσαρία, επιγραφές καταστημάτων, διαφημιστικά φυλλάδια και σφραγίδες. Το PRINT CENTER εκτυπώσεις είναι τυπογραφείο όφσετ και ψηφιακών εκτυπώσεων.

Συστήματα προβολής Roll up | Stand πεζοδρομίου | Banner

Μέσα σε λίγες ημέρες μετά την παραγγελία τα διαφημιστικά μπάνερ, rollup, κορνίζες, stands βρίσκονται στην πόρτα σας.

Χάρτες τοίχου Παγκόσμιοι & Ελλάδας Πολιτικοί Γεωφυσικοί

Διακοσμήστε το σπίτι ή το γραφείο σας με έναν όμορφο χάρτη αντίκα ή έναν μοντέρνο παγκόσμιο χάρτη από την συλλογή μας. Προτείνουμε ιδέες για την διακόσμηση σπιτιού ή γραφείου. Καμβά με τελάρο – Χάρτη σε κορνίζα αλουμινίου – Ταπετσαρία τοίχου – Μουσαμά με πηχάκια ή πλαστικοποίηση. Όποια ιδέα διακόσμησης επιλέξετε θα κάνει το γραφείο σας πιο ελκυστικό και πιο ενδιαφέροντα, οι χάρτες είναι γεμάτοι πληροφορίες και δείχνουν όμορφα σε οποιοδήποτε χώρο.

Προϊόντα εκτύπωσης

Οι εκτυπώσεις των εντύπων γίνονται από σύγχρονα μηχανήματα για να εξασφαλίζουμε τέλεια ποιότητα σε κάθε εργασία που μας εμπιστεύεστε. Εγγυημένη ποιότητα 100% σε όλα τα είδη εντύπων. Για οτιδήποτε ερωτήσεις και προσφορές τηλεφωνήστε μας στο 213 0372391

Χάρτες τοίχου

Διακοσμήστε τον τοίχο του σπιτιού ή του γραφείου σας με καλαίσθητους μεγάλους χάρτες τοίχου σε καμβά με τελάρο, σε ταπετσαρία τοίχου,σε αυτοκόλλητο, σε χαρτί πόστερ, σε μουσαμά και άλλα υλικά και σε ότι μέγεθος θέλετε. Αποστολές πανελλαδικά.

Συστήματα Προβολής

Τα πολύχρωμα Roll up banner, roll up και stand με ψηφιακή εκτύπωση παρέχουν στρατηγικό μάρκετινγκ όπου το χρειάζεστε περισσότερο. Είτε είναι μια κυματιστή σημαία έξω από το κατάστημά σας λιανικής πώλησης είτε ένα σταντ με εντυπωσιακό γραφικό στο περίπτερο της έκθεσης, αυτά τα απαραίτητα διαφημιστικά είδη δίνουν τη μεγαλύτερη διαφημιστική προώθηση. Προσφέρουμε μια επιλογή από διαφορετικούς τύπους σταντ, κυματιστές σημαίες και Roll Up για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση της διαφήμιση σας.